תמונה ללא תיאור
דף הבית
אודותינו
השפעת PMW
תמכו בנו
צור קשר
English
English
תמונה ללא תיאור
 
תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
אישים בהנהגת פת"ח והרש"פ
עבאס זכי
חדשות
 
סרטונים
תמונה ללא תיאור
Share |
תמונה ללא תיאורהקודם הבאתמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
בכיר פת"ח: בכיר פת"ח: מחבלים שרצחו 4 ישראלים הם "ענקים ומנהיגים"
חבר הוועד המרכזי של תנועת פת"ח, עבאס זכי: "הם [השהידים] ענקים ומנהיגים שעכשיו כותבים את ההיסטוריה של האזור, אלו שהידים למען אל-אקצא. הם העפילו על ההנהגה הפוליטית והפחידו את ישראל... ראאד [ג'ראדאת] (כלומר, מחבל שביצע פיגוע דקירה) איננו [רק] השהיד של כפר סעיר או של מחוז חברון. ראאד הוא בדיוק כמו איאד עוואודה (כלומר, מחבל שדקר ישראלי), עלאא' אבו ג'מל (כלומר, מחבל שרצח שני ישראלים) וכמו מוהנד חלבי (כלומר, מחבל שרצח שניים). אלו חלוצים, הוא אחד החלוצים הגדולים... אני חושב שבעזרת אללה יוקם לו דבר על שמו [של ראאד]. כאשר תשוחרר פלסטין בעזרת אללה, יהיה לו לפחות מוסד על שמו ופסל שלו... כל האנשים שאוהבים את פלסטין ורוצים שישראל תפחד צריכים לברך את [כל] המנוחים הללו, בין אם היו מבקשי שהאדה (מוות למען אללה) או שהידים. מי שהצליח להרוג, זה דבר גדול ומי שהצליח לכל הפחות להפחיד את הישראלי, גם אם הוא הולך רגל, אף הוא שהיד."

איאד ח'ליל אל-עוואודה – מחבל פלסטיני בן 26 שדקר חייל צה"ל ליד קריית ארבע ב-16/10/2015. הוא נורה ונהרג בידי חיילי צה"ל.

ראא'ד ג'ראדאת – מחבל פלסטיני בן 22 שדקר ופצע באורח קשה חייל צה"ל בצומת בית ענון ליד חברון ב-26/10/2015. הוא נורה בידי חיילי צה"ל ונהרג במקום.

עלאא אבו-ג'מל – מחבל פלסטיני שביצע פיגוע דריסה נגד ישראלים שעמדו בתחנת אוטובוס ברחוב מלכי ישראל בירושלים ב-13/10/2015. המחבל פגע בשלושה אנשים: ישעיהו קרישבסקי, בן 60 שנרצח בפיגוע, ושניים נוספים שנפצעו. לאחר הדריסה יצא אבו-ג'מל מרכבו והחל לדקור אנשים, עד שנורה ונהרג בידי מאבטחים. המחבל היה קרוב משפחתם של שני מחבלים שרצחו 5 מתפללים והרגו שוטר בבית כנסת בשכונת הר נוף בירושלים בנובמבר 2014.

מוהנד חלבי - פלסטיני בן 19 שרצח בפיגוע דקירה בעיר העתיקה של ירושלים את אהרון בנט ואת הרב נחמיה לביא, ופצע את אשתו של בנט ואת בתם בת השנתיים. בעקבות התקיפה הוא נורה למוות בידי כוחות הביטחון. יום לפני הפיגוע, המחבל פרסם בעמוד הפייסבוק שלו פוסט, שבו התייחס לגל הפיגועים האחרון בתור "אינתיפאדה שלישית," טען שהפיגועים מתבצעים בתגובה למעשים של ישראל במסגד אל-אקצא, ואמר כי העם הפלסטיני "לא יסכים להשפלה."
הטלוויזיה הרשמית של הרש"פ 31/10/2015 (1 דקות.)
תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
סרטונים
תמונה ללא תיאור

תמונה ללא תיאור
האו"ם "מתיר לעם הפלסטיני להשתמש במאבק המזוין... הרובה לעולם לא יישמט," לדברי בכיר בפת"ח
11/11/2018 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת"ח: החזרת גופות המחבלים היא הכרה של ישראל "בלגיטימיות של מאבקנו המזוין”
31/05/2012 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת”ח: ארה"ב היא "ראש הנחש”
06/12/2017 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת"ח: בכיר פת"ח: מחבלים שרצחו 4 ישראלים הם "ענקים ומנהיגים"
31/10/2015
תמונה ללא תיאור
נציג אש''ף: ישראל נוצרת על ידי אירופאים במטרה להיפטר מיהודים
14/05/2008 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
נציג אש''ף: פת''ח לא הניחה את נשקה וממשיכה פעולות צבאיות
07/01/2008 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת"ח מתנגד להצטרפות לבית הדין הבינלאומי מפני שהרש"פ עלולה לעמוד לדין
22/08/2014 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פלסטיני: "אללה עתיד לאסוף אותם [את הישראלים] כדי שנהרוג אותם"
12/03/2014 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
חבר הוועד המרכזי של פת"ח: "המטרה הגדולה" היא "שישראל תגיע לקיצה"
23/09/2011 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר ברש"פ: תוכנית השלבים לחיסול ישראל היא בסיס מדיניות הרש"פ
23/12/2013 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת"ח עבאס זכי לועג לישראל על שחרור רוצחים שנידונו למאסרי עולם
03/11/2013 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת''ח משבח את פיגוע "מקרר התופת" שביצע אבו סוכר
27/09/2013 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת"ח: החלטה של האו"ם מעניקה לפלסטינים את הזכות ל"מאבק מזוין"
01/01/2013 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
עבאס ומנהיגי הרש"פ נוכחים בהופעה של פת"ח המציגה את ישראל כפלסטין
14/07/2012 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
בכיר פת"ח לאחר מבצע 'עמוד ענן': "שאללה יברך את הג'יהאד האסלאמי, שאללה יברך את החמאס"
21/11/2012 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
חבר הוועד המרכזי של פת"ח, עבאס זכי: המטרה היא "קיצה של ישראל" אבל "אתה לא יכול להגיד זאת"
23/09/2011 (1דקות.)
תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
ארכיון וידאו - כל הנושאים
תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור
Created by swat
 
נגישות